Transporti
Mundesojme transportin e te gjitha veturave nga shtetet Europiane dhe ato te Amerikes. Transporti behet ne menyre grupor profesional me mjetet te cilat jane adekuate per transportin e veturave.
Transporti
Mundesojme transportin e te gjitha veturave nga shtetet Europiane dhe ato te Amerikes. Transporti behet ne menyre grupor profesional me mjetet te cilat jane adekuate per transportin e veturave.
Transporti
Mundesojme transportin e te gjitha veturave nga shtetet Europiane dhe ato te Amerikes. Transporti behet ne menyre grupor profesional me mjetet te cilat jane adekuate per transportin e veturave.